Livrare

Livrarea in tara se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si Posta Atlassib. Costul transportului va este afisat in momentul in care finalizati o comanda. El poate sa difere pentru boxe din lemn masiv, grele sau amplificatoare de putere. Daca doriti un alt curier, plata transportului se face la destinatie.

Tarifele afisate sunt doar pentru colete expediate in aria de acoperire a curierior. Pentru zone cu Km suplimentari se taxeaza 1,2 lei/km pe un sens de mers. De asemenea se poate opta pentru ridicarea coletelor de sediile Fan/Atlassib din tara.

Coletele sunt expediate zilnic, de luni pana vineri pana cel tarziu la ora 16.
Produsele sunt impachetate corespunzator, cu folie de protectie si polistiren expandat, pentru a evita deteriorarea lor pe parcursul transportului. Cu toate acestea raspunderea pentru integritatea pachetelor revine firmelor transportatoare.

Va rugam sa nu acceptati colete care au fost desigilate si/sau deteriorate, si sa ne informati in cel mai scurt timp posibil asupra aparitiei acestor probleme. Orice reclamatii trebuie inregistrate in prezenta curierului si inainte de a semna de primire a bunurilor.

Plata se poate face prin ramburs in momentul ridicarii coletului, avans prin depunerea sumei in cont sau plata directa in cazul in care se ridica personal produsul de la magazinul de prezentare

 Ambalarea

Asiguram ambalarea corespunzatoare a coletelor. Acestea se impacheteaza in cutii de carton si se protezeaza cu polistiren, folie de protectie. Sunt sigilate cu banda adeziva lata. Toate coletele sunt inscriptionate FRAGIL. Incercam sa ne asiguram ca vor ajunge in cele mai bune conditii la d-voastra. 

Link-uri utile:

Pentru Atlassib: http://www.postaatlassib.ro/csp/webposta/index.csp
Pentru Fan Courier: http://www.fancourier.ro/

 

reduceri

-14%

Boxe Canton Fonum 501

250 lei 290 lei
-9%

Amplificator Marantz SR 65

320 lei 350 lei
-11%

Boxe Energy Point 1e

250 lei 280 lei
-8%

Boxe MKS model 250 S

350 lei 380 lei
-7%

Pick up Pioneer PL 450

280 lei 300 lei