Colectie * Vinil Queen

Pret: 900 lei


Pe stoc
Adauga in cos

Poze produs

Colectie Vinil Queen compusa din 8 piese :

-Queen II , produced by Roy Thomas Baker, Trident Audio Production 1974
-Sheer Heart Attack , produce by Roy Thomas Baker and Queen, Trident Audio Productions 1974
-A Day at the Races , produced by Queen , Emi 1984
-The Game, produce by Queen, Emi Electrola 1980
-A night at the Opera, produce by Thomas Baker and Queen, Emi Records 1975
-News of the World  , produced by Queen, assisted by Mike Stone, Queens Production 1977
-Hot Space , produced by Queen and David Bowie, Emi Records 1984
-Queen , produced by Queen, Trident Audio Productions 1973

Adauga un comentariu

Nu se vede bine?