0 produse 0 lei

Livrare

Livrarea in tara se face prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier si  Urgent Cargus. Costul transportului va este afisat in momentul in care finalizati o comanda. El poate sa difere pentru boxe din lemn masiv, grele sau amplificatoare de putere. Daca doriti un alt curier, plata transportului se face la destinatie.

Tarifele afisate sunt doar pentru colete expediate in aria de acoperire a curierior. Pentru zone cu Km suplimentari se taxeaza 1,2 lei/km pe un sens de mers. De asemenea se poate opta pentru ridicarea coletelor de sediile curierilor din tara.

Coletele sunt expediate zilnic, de luni pana vineri pana cel tarziu la ora 16.
Produsele sunt impachetate corespunzator, cu folie de protectie si polistiren expandat, pentru a evita deteriorarea lor pe parcursul transportului. Cu toate acestea raspunderea pentru integritatea pachetelor revine firmelor transportatoare.

Va rugam sa nu acceptati colete care au fost desigilate si/sau deteriorate, si sa ne informati in cel mai scurt timp posibil asupra aparitiei acestor probleme. Orice reclamatii trebuie inregistrate in prezenta curierului si inainte de a semna pentru primirea bunurilor.

Plata se poate face prin ramburs in momentul ridicarii coletului, online cu card, avans prin depunerea sumei in cont sau plata directa in cazul in care se ridica personal produsul de la magazinul de prezentare.

Reducerile si promotiile nu se cumuleaza.

Livrari gratuite in Cluj Napoca si zona metropolitana.

 Ambalarea

Asiguram ambalarea corespunzatoare a coletelor. Acestea se impacheteaza in cutii de carton si se protezeaza cu polistiren, folie de protectie. Sunt sigilate cu banda adeziva lata. Toate coletele sunt inscriptionate FRAGIL. Incercam sa ne asiguram ca vor ajunge in cele mai bune conditii la d-voastra. 

Link-uri utile:

 
Pentru Fan Courier: http://www.fancourier.ro/

Pentru Urgent-Cargus: https://www.urgentcargus.ro/